Belangstelling om FCCS instructeur te zijn?

In Nederland kunnen alleen intensivisten en fellows FCCS instructeur zijn. Een instructeur moet zelf de FCCS cursus met goed gevolg hebben doorlopen.  Een kandidaat instructeur doet hij/zij eerst als "hybride" de cursus. Hij/zij doet één of twee voordrachten als instructeur en maakt deel uit van de faculty en pre-coursemeeting, maar neemt verder deel aan alle skillstations. Indien de kandidaat instructeur nog niet eerder de FCCS cursus heeft gevolgd, doet hij/zij mee aan het examen. Daarna wordt de instructeur gevraagd een van de daaropvolgende cursussen als volwaardig instructeur mee te doen. 

Wij verwachten dat iedere instructeur in tenminste twee cursussen per jaar participeert. Alleen op deze manier kunnen we het aanbod van cursussen handhaven en tegemoet komen aan de vraag. Het is van groot belang dat de kennis en vaardigheden behouden blijft.

Gelieve contact op te nemen met het NVIC secretariaat om eventueel als hybride aan de Nederlandse FCCS cursus deel te nemen. Contactgegevens van het NVIC secretariaat zijn: secretariaat@nvic.nl, telefoonnummer 030-282 38 38.